Bier-Aroma-Guide (smaak afwijking wiel)

€ 6,50 (incl. btw)
star star star star star
Aantal
Niet op voorraad

  • Vertrouwd en veilig via SSL Vertrouwd en veilig via SSL
  • dinsdag tm vrijdag voor 14.30 uur besteld proberen wij nog dezelfde dag voor u te verzenden! dinsdag tm vrijdag voor 14.30 uur besteld proberen wij nog dezelfde dag voor u te verzenden!
  • Fysieke winkel in Boesingheliede Fysieke winkel in Boesingheliede

Bierliefhebbers en professionals worden vaak stil als het gaat om het beschrijven van de geur van een bier. Dit komt voornamelijk door het gebrek aan training van onze smaak- en reukorganen.

Met deze "bieraroma-gids" (schijf met smaak afwijkingen) in schijfvorm kan de smaak en geur van een biertje preciezer worden toegewezen aan bepaalde smaakveranderingen uit het dagelijks leven.

De internationale aroma-terminologie van de binnenste twee cirkels werd gepubliceerd door M.C. Meilgaard, C.E. Dalgliesh en J.F. Clapperton is ontwikkeld en gebruikt door brouwers over de hele wereld sinds de late jaren 1970.

Om de "Beer Aroma Guide" toegankelijk te maken voor de bierkenner met een grotere belangstelling, Dr. Ing. Thomas Bühler heeft, met de hulp van bekende Braierei-experts, deze voorwaarden uitgebreid en aangevuld met beschrijvingen uit het dagelijks leven.

Veel plezier met het proberen.

Dr. Th. Bühler, ronde schijf, karton, 20 cm diameter, ISBN 978-3-418-0073-1

BM-HUM.L-1011