Crème De Whisky Likeurextract Lick 20 Ml

€ 4,99 (incl. btw)
star star star star star
Aantal
Laatste items in voorraad

  •   Fysieke winkel!
  •   Deskundig advies
  •   Groot assortiment
  •   Vragen? 023-785 41 65

Inhoud flesje: 20 ml, voldoende voor 1 liter likeur. Recept beschikbaar op het etiket.
Referentie naar commercieel voorbeeld: Baileys.
Smaakt naar: whisky met room.

Ingrediënten: water, alcohol, smaakstof: aromastoffen, natuurlijke aromastoffen, aromatiserende preparaten, propyleenglycol, glycerol, kleurstof (E150).

Met de extracten van Lick maak je zelf je sterke drank en likeur tegen de helft van de winkelprijs. Je kan de LICK-aroma’s ook naar je eigen fantasie en creativiteit in culinaire bereidingen gebruiken zoals desserts, gebakjes, yoghurts, enz.

Bereid het zelf:

Elke flacon/fles wordt geleverd met een recept op het etiket. Gemengd met water, pure alcohol (90/96°) en suiker (of voor diabetici die fructose mogen innemen - 75% van de aangegeven suikerhoeveelheid), kan je met een LICK-extract een likeur maken die volledig vergelijkbaar is met wat je in de winkel koopt.

Een bijkomend voordeel is dat je het suiker- en alcoholgehalte kan aanpassen aan ieders smaak en wens. Om een likeur met een lager alcoholgehalte te maken, verminder je de aanbevolen hoeveelheid pure alcohol en voeg je er wat water aan toe. Je drank smaakt dan net zo lekker, maar bevat alleen minder alcohol.

Met slechts 1 liter pure alcohol kan je maar liefst 3 liter LICK-likeur maken, en zelfs meer indien je kiest voor een lager alcoholgehalte. Je bereide drank laat je best ongeveer 8 dagen rusten. De rijping maakt de likeur tot een ware godendrank.

BM-BL.080.031.8
2 Items