White Labs Clarity Ferm 10ml ( Glutten Vermindering)

€ 7,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

  • Vertrouwd en veilig via SSL Vertrouwd en veilig via SSL
  • dinsdag tm vrijdag voor 14.30 uur besteld proberen wij nog dezelfde dag voor u te verzenden! dinsdag tm vrijdag voor 14.30 uur besteld proberen wij nog dezelfde dag voor u te verzenden!
  • Fysieke winkel in Boesingheliede Fysieke winkel in Boesingheliede

White Labs Clarity-Ferm verlaagt het glutengehalte in uw bier aanzienlijk!

White Labs Clarity Ferm 10ml (voor 20L)

Clarity Ferm zal de precipitatie van gecomplexeerde polyfenolen en eiwitten voorkomen door de gevoelige (haze-actieve) polypeptiden in het gebied waar dergelijke waterstofbinding optreedt te hydrolyseren. De specificiteit van het enzym zorgt ervoor dat geen andere bierparameters worden beïnvloed.

Dit eenvoudig te gebruiken enzym kan worden gebruikt op alle soorten brouwmaterialen en is een kosteneffectief product om silicagel of PVPP te vervangen. Voeg eenvoudig toe wanneer u gist pakt en Clarity Ferm zal zijn werk doen tijdens de gisting. Wanneer de gisting voltooid is, is de koude waas al aangepakt.

Naast het elimineren van koude waas, verlaagt Clarity Ferm het glutengehalte in bieren gemaakt met gerst en tarwe aanzienlijk. Een met Clarity-Ferm behandeld bier gemaakt van gerst of tarwe test gewoonlijk minder dan 20 ppm gluten, de huidige internationale standaard voor glutenvrij. White Labs biedt gluten testen voor bier, deze test laat brouwers weten wat het glutengehalte is van de bieren die het produceert, maar brouwers mogen deze waarde niet op hun etiketten gebruiken totdat de FDA zijn validatie heeft voltooid.

De TTB heeft interim-etiketteringsrichtlijnen voor bieren gemaakt met glutenbevattende granen opgesteld en daarin staat:

"TTB staat het gebruik van de verklaring" Verwerkt of Behandeld of Gemaakt om gluten te verwijderen "toe, samen met een kwalificerende verklaring om consumenten te informeren dat: (1) het product gemaakt is van een korrel die gluten bevat; (2) er is momenteel geen geldige test om het glutengehalte van gefermenteerde producten te verifiëren, en (3) het eindproduct kan gluten bevatten. "

Clarity Ferm is een product dat een zeer specifieke endo-protease bevat die alleen polypeptiden aan het carboxyluiteinde van het aminozuur proline splitst. Protease is afgeleid van Aspergillus niger

Deze tekst is uit het Engels vertaald met Google translate en hier kan dan ook geen verandwoording voor worden gedragen!

BM-HG.664641
9 Items