Ascorbinezuur Vinoferm Ascorvit 1 Kg

€ 34,99
Inclusief belasting
Aantal
Product beschikbaar om te bestellen

  • Vertrouwd en veilig via SSL Vertrouwd en veilig via SSL
  • ma-do voor 16.00 uur besteld, morgen in huis ma-do voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Fysieke winkel in Boesingheliede Fysieke winkel in Boesingheliede

Gebruikt tegen oxidatie van sappen, wijnen en bieren.
Dosis: 0,5 g / 10 l sap of wijn.

 

De zuurgraad van most/wijn wordt altijd uitgedrukt in gram wijnsteenzuur/liter. In Franse boeken vindt u de zuurgraad uitgedrukt in zwavelzuur. De zuurgraad in zwavelzuur = de zuurgraad in wijnsteenzuur ÷ 1,53. De zuurgraad in wijnsteenzuur = de zuurgraad in zwavelzuur x 1,53.

BM-BL.003.039.5