Three Brewing Brothers

 

Speciaal bier brouw je zelf bij Three brewing brothers!

Word jij bierbrouwer voor één dag? Kom een gezellige, interactieve en leerzame dag beleven. Kies wat voor bier jij wilt brouwen en wij zorgen voor het recept. Jij maakt kennis met de ingrediënten die nodig zijn om bier te brouwen en doorloopt alle stappen van het brouwproces door het zelf te doen. Aan het eind van de dag kun je aan de slag als thuisbrouwer! Bij deze workshop ga jij op ambachtelijke wijze aan de slag met het maken van een vol mout brouwsel, oftewel, we lopen alle stappen van het brouwproces door! Wil jij weten hoe een workshop bierbrouwen eruit ziet? Bekijk onze video hier of check onze instagram! (https://www.youtube.com/watch?v=twDthb_qLHc&ab_channel=ThreeBrewingBrothers)

 

Natuurlijk sluiten we een succesvolle brouwdag  af met een proeverij van zelf gebrouwen huis- en workshop bieren! Tot slot ontvang je na een aantal weken je eigen gebrouwen bier thuis om er van te kunnen genieten!

 

Wie zijn Three Brewing Brothers?

Wij zijn drie broers met een uit de hand gelopen passie voor bierbrouwen! Danny, Bas en Johnno Meijer. Wij delen graag onze passie tijdens een workshop bier brouwen met iedereen die ook interesse heeft in het bier brouwen, proeven en natuurlijk het drinken. Wij zijn zelf ooit begonnen in de huiskeuken waar onze passie zich heeft ontwikkeld tot brouwen in een professionele hobby brouwerij die wij zelf hebben opgebouwd in Zaandam. Wij willen iedereen de kans geven om zelf  een dag bierbrouwen te beleven of een opstap te geven naar het thuis brouwen. Een dag workshop bier brouwen bij ons is ook een geweldige gift, vrijgezellenactiviteit of gewoon een leuke dag uit!

 

MEER INFO?
Wil je meer informatie ontvangen neem dan contact met ons op via onze website www.threebrewingbrothers.nl of stuur een mail naar 3brewingbrothers@gmail.com