Over ons

Brouwmaatje

Uit passie voor het brouwen van bier.

Wat ooit is begonnen met het brouwen voor de hobby en de verkoop van een warmte wisselaar is uitgegroeid naar een winkel en een webshop met een uitgebreid assortiment voor alle grote en kleine brouwers van Nederland, België en Duitsland.

Winkel

Brouwmaatje

Noord-Holland, Boesingheliede

Onze fysieke winkel is gevestigd in Boesingheliede in Haarlemmermeer vlakbij Schiphol. Dè winkel voor al je brouwmaterialen in Haarlem en omstreken.

Testimonials

Afgelopen zaterdag spulletjes gehaald. Super advies! Heb alles in huis om goed te brouwen nu. Top bedrijf!

Hank

Prima winkel! Op een zaterdag kon ik hier nog even snel wat flessen aanschaffen zodat ik alsnog meteen kon bottelen. John heeft een mooie shop en levert allemaal mooie spullen voor een schappelijke prijs! En dat ook nog eens om de hoek.

Olaf

Op zoek naar een betaalbare magneetroerder ben ik snel via Google op Brouwmaatje gekomen. Volgens de recensies en de beschrijving begreep ik dat John de roerders zelf maakt. Vond ik goed ..want ben zelf beginnend ondernemer en steun graag mijn mede collega's :-) Dus meteen Magneet roerder en 5 liter erlenmeyer besteld (ikke sufkop vergeten een roervlo bij te bestellen). Op een een vraag kreeg ik ook snel antwoord via mail. Bestelling is goed verpakkt aangekomen. Magneetroerder ziet er stoer en stevig uit. Gaat van de week in gebruik nemen voor de productie van Baard olie. Wel ga ik zelf iets verzinnen dat de roerplaat niet te "glad" is zo dat de fles heen en weer bewegt.. en met standhafer is) eventueel een punt om mee te nemen voor volgende modellen? Kan niet wachten tot roervloer binnen is. en.uit te proberen.

Super Furry