Bocksprong Brouwerij de 7 Deugden 75 cl

€ 9,75 (incl. btw)
star star star star star
Aantal
Laatste items in voorraad

  •   Fysieke winkel!
  •   Deskundig advies
  •   Groot assortiment
  •   Vragen? 023-785 41 65

Bock Sprong, een mooi biertje wat bij elke gelegenheid gedronken kan worden. Met een alcohol percentage van 7% is het een donker biertje met een mooi volle karamel smaak. De Bock Sprong kan het beste gedronken worden als deze een temperatuur heeft van 10 tot 12 graden.

Brouwerij de 7 Deugden is een sociale onderneming. Hier worden heerlijke bieren gebrouwen door mensen voor wie op dit moment een baan ergens anders niet vanzelfsprekend is. Bijzonder getalenteerde mensen die bij de brouwerij een gewone baan hebben gevonden. Hiermee wil de brouwerij een voorbeeld en bron van inspiratie zijn voor andere ondernemingen.

Want zij vinden dat iedereen bijzonder is. En de liefhebbers van De 7 Deugden Bier dragen een steentje bij waardoor de brouwerij zoveel mogelijk mensen een kans op een gewone baan kan geven. Om zelfvertrouwen te krijgen en weer mee te doen in onze samenleving. Voor sommigen heel bijzonder, voor Brouwerij De 7 Deugden heel gewoon.

Brouwerij De 7 Deugden brouwt zowel lichte, soepele en toegankelijke als intense, complexe en smaakvolle bieren. Bijzondere en gewone biertjes, waarvan je altijd wel kunt genieten!

BM-7D.Bock75
1 Item

Datasheet

Gewicht/ Inhoud
75cl/750ml

Je bent misschien ook geïnteresseerd in