Brut IPA Brouwerij de 7 Deugden 33 cl

€ 3,99 (incl. btw)
star star star star star
Aantal
Laatste items in voorraad

  •   Fysieke winkel!
  •   Deskundig advies
  •   Groot assortiment
  •   Vragen? 023-785 41 65

We moeten er iedere dag een feestje van maken! En dat gaat natuurlijk super met dit champagne bier van Brouwerij de 7 Deugden.

Brut IPA is verkrijgbaar in 330ml en 750ml en heeft een alcoholpercentage van 7,5%. Het is een fris en verrassend sprankelend bier wat gewoon een feestje is om te drinken!

Brouwerij de 7 Deugden is een sociale onderneming. Hier worden heerlijke bieren gebrouwen door mensen voor wie op dit moment een baan ergens anders niet vanzelfsprekend is. Bijzonder getalenteerde mensen die bij de brouwerij een gewone baan hebben gevonden. Hiermee wil de brouwerij een voorbeeld en bron van inspiratie zijn voor andere ondernemingen.

Want zij vinden dat iedereen bijzonder is. En de liefhebbers van De 7 Deugden Bier dragen een steentje bij waardoor de brouwerij zoveel mogelijk mensen een kans op een gewone baan kan geven. Om zelfvertrouwen te krijgen en weer mee te doen in onze samenleving. Voor sommigen heel bijzonder, voor Brouwerij De 7 Deugden heel gewoon.

Brouwerij De 7 Deugden brouwt zowel lichte, soepele en toegankelijke als intense, complexe en smaakvolle bieren. Bijzondere en gewone biertjes, waarvan je altijd wel kunt genieten!

BM-7D.BrutIPA33
1 Item

Datasheet

Gewicht/ Inhoud
33cl/330 ml

Je bent misschien ook geïnteresseerd in