Lijst van producten op merk Chateau Castle Malting

Opgericht in 1868 in de nabijheid van het schitterende kasteel van Beloeil, is Castle Malting® de oudste mouterij in België als ook een van de oudste producenten van mout in de wereld, vermaard voor zijn individualiteit, als ook voor zijn hoge standaard voor de kwaliteit van onze mout.

Zij koesteren de eeuwenoude Belgisch tradities in introduceren nieuw, innovatieve mogelijkheden, Het management en team van Castle Malting® is erin geslaagd om een uniek bedrijf op te bouwen dat erin slaagt om ieder soort eisen van hun klanten te beantwoorden – van die van de hobbybrouwer tot de gespecialiseerde eisen van kleine en industriële brouwerijen.

Net als hun voorouders het deden in het verleden, selecteren we de best geschikte gerstsoorten voor ieder type mout en maken ze gebruik van de gunstige geografische positie (dicht bij Frankrijk, Nederland, Engeland en Duitsland) en kopen ze de basismaterialen bij de beste gerst producerende regio's in Europa.

De combinatie van ons traditioneel 9-daags moutproces, het gebruik van het beste materiaal en 100% traceerbaarheid van de gerstvelden tot het pallet is de beste garantie voor de topkwaliteit van de mout.

Bron Castle Malting

Er zijn 33 producten.

Item 1-12 van 33 in totaal item(s)