'Yeast' The Practical Guide to Beer Fermentation White-Zainasheff

€ 24,99 (incl. btw)
star star star star star
Aantal
Product beschikbaar om te bestellen

  •   Fysieke winkel!
  •   Deskundig advies
  •   Groot assortiment
  •   Vragen? 023-785 41 65

The Practical Guide to Beer Fermentation
Auteurs: Chris White en Jamil Zainasheff
Taal: Engels

Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation is een waardevolle bron voor brouwers van alle niveaus.

De auteurs schrijven deskundig over de selectie en opslag van gist, hoe je een gistcultuur maakt en verwerkt en over de kunst van het spoelen en wassen van gistculturen.

Het boek bevat hoofdstukken over het opzetten van een gistlaboratorium, de beginselen van het gistingsproces en hoe dat je bier beïnvloedt, aangevuld met stapsgewijze procedures, lijsten met uitrustingen en een gids om problemen op te lossen. 

BM-HG.7112