Brew Monk Super Startersset

€ 849,99 (incl. btw)
star star star star star
Aantal
Laatste items in voorraad

  •   Fysieke winkel!
  •   Deskundig advies
  •   Groot assortiment
  •   Vragen? 023-785 41 65

Brew Monk alles in een brouwinstallatie.

Met deze Brew Monk maak je met gemak tot 30 liter aan wort. Je kunt eenvoudig door het handige display aan de zijkant, welke duidelijk afleesbaar is door de schuine stand, goed je maischproces beheersen. Er kunnen 9 stappen voor zowel het maischschema als hopgift worden ingezet. Ook onthoud de Brew Monk tot wel 9 recepten zodat je het altijd kan terughalen.

De Brew Monk heeft een geïntregeerde moutpijp met telescopisch verstelbare filterschijven. Dus geen aparte filterkuip meer nodig. Met een vermogen van 2500 watt, 25% hoger dan de meeste gangbare ketels op de markt, breng je je gefilterde wort snel aan de kook.

Kort samen gevat:

- mooi formaat: H x B 57,5 x 35,0 cm

- capaciteit: 30 liter ( totaal volume 40 liter)

- RVS AISI 304

- vermogen: regelbaar in stappen van 100 W, stroomregeling van 100 W tot 2500 W

- Verstevigde bodemplaat, telescopisch verstelbare moutpijp en filterschijven. Er kan tot 8 Kg storting mout in met de telescopische verstelbare filterplaten.

- Er zit ook een afneembare handgreep op, waarmee je eenvoudig, zelfs in twee stappen, de moutkorf kan optillen. Door deze twee stappen kun je de moutkorf op twee hoogtes neerzetten op de verstevigde steunpunten. Dit vermindert het risico op oxidatie tijdens het spoelen en door de verschillende standen ergonomisch.

- Een super handige gegradueerde transparante circulatiepijp. Omdat niet bij alle recepten wordt aangegeven hoeveel spoelwater je moet gebruiken maar juist moet "aanvullen" is dit top!. Uit eigen ervaring super handig.

- ingebouwde magneetpomp welke apart bedienbaar is.

- programmeerbaar tot 9 stappen en tot 9 hopgiften. Alarm/reminderfunctie en handmatig instelbaar. Geheugenopslag voor 9 recepten. Temperatuurbereik van 25 tot 100 °C, instelbaar tot 0,1°C. Zeer duidelijk ledscherm.

- Bazookafilter met schroefdraad waardoor het makkelijk los te koppelen is en te reinigen.

- De kraan is 1/2" met slangtuit en verwijderbaar. Hierdoor kun je het ook weer goed reinigen.

- Glazen deksel waardoor je het proces goed kan zien

-220V, 50Hz

- de handleiding is in 11 talen beschibaar. Scan de QR code op de achterkant van de doos waardoor je de handleiding altijd bij de hand hebt.

- 3 jaar garantie.

BM-BL.BMGVKLMM.
1 Item

Datasheet

Materiaal
RVS