• -€ 19,99

Float WIFI Hydrometer by BrewBrain

€ 139,98
€ 119,99 (incl. btw) € 19,99 korting
star star star star star
Aantal
Op voorraad

  •   Fysieke winkel!
  •   Deskundig advies
  •   Groot assortiment
  •   Vragen? 023-785 41 65
Brewbrain Float Hydrometer

Jouw vergistingsproces, overal inzichtelijk met de Float
Temperatuur- en SG-verloop per vergisting bijgehouden
Onverstoord vergisten

De Float is verbonden met jouw wifi netwerk en slaat alle metingen op in jouw persoonlijke My Brewbrain account. Plaats de Float in je vergistingsvat en maak direct je vergisting inzichtelijk. Met het gratis My Brewbrain account kun je altijd al je metingen terugzien.
De Float verbindt met de gangbare wifi netwerken. De batterij kun je zelf opladen. Reinig de Float met dezelfde middelen waar je je andere brouwgereedschap mee reinigt.
Gefeliciteerd met uw Float! U hoeft niet veel te doen, maar volg deze stappen
1. Registreer uw Float. Laat ons weten welke Float bij jou hoort. Zet de Float in de modus 'Setup' (zie onderaan deze handleiding). Pak uw telefoon en verbind deze met het wifi-netwerk met de naam FloatAP #, waarbij # het serienummer van uw Float is, te vinden op de achterkant van uw Float. Uw telefoon zal u vragen om in te loggen op het netwerk van de Float. Volg de instructies op het scherm:
2. Nieuw bij Brewbrain? Bevestig uw accountregistratie via de activeringslink die naar uw e-mailadres is verzonden
3. Sluit uw Float en maak deze schoon. Zet uw Float in de meetmodus en plaats het deksel terug. Draai het deksel stevig met de hand vast. Reinig uw vlotter met een mild reinigingsmiddel of percarbonaatpoeder. Reinig uw Float niet met kokend water! Is het schoon? Goed, stop het gewoon in je brouwsel.
4. Begin met meten. Log in op my.brewbrain.nl/Float en klik op de Float die u zojuist hebt geregistreerd. Klik bovenaan de pagina op om een ​​nieuw brouwsel te meten. Uw brouwsel zou binnenkort gegevens moeten ontvangen. Klik op 'bewerken' naast de naam van het brouwsel om een ​​unieke naam toe te voegen en uw brouwsel meer herkenbaar te maken. Als u niet wilt dat andere Brewbrain-gebruikers uw geweldige brouwglans zien, kunt u de optie 'privé' aanvinken.
5. Opladen van de vlotter. De vlotter heeft een oplaadbare batterij. Laad hem op met een micro-usb-oplader die minimaal 5V 0,5A kan leveren. De vlotter moet worden uitgeschakeld tijdens het opladen.Dat is het! Als u problemen ondervindt, kijk dan op my.brewbrain.nl/FAQ of neem contact met ons op via onze website.Sensormodus instellen - schakelaar verplaatsen: Instelling Uit MaatV1.20191217
BM.BL013.270.4
12 Items
Werkt top
star star star star star
5
26-09-2023
Lech Kowalski
Handig om de vergisting mee te volgen en makkelijk te installeren, zeker fijn voor de mensen een easy fix zoeken.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in