Ball-Lock koppeling vloeistof Duotight 8mm (5/16")

€ 8,99 (incl. btw)
star star star star star

Dankzij het geïntegreerde Duotight-ontwerp sluit je de bier- en gasleiding rechtstreeks, gemakkelijk en secuur aan - zonder extra fittingen of klemmen.

  • Gemakkelijk te demonteren voor reinigen en ontsmetten
  • Gemaakt van zeer chemisch bestendige materialen met roestvrijstalen veren en kogellagers
  • Voor bierleidingen van 8 mm – duw de leiding gewoon rechtstreeks in de fitting
Aantal
Op voorraad

  •   Fysieke winkel!
  •   Deskundig advies
  •   Groot assortiment
  •   Vragen? 023-785 41 65

Beschrijving - Duotight 8 mm (5/16”) naar ball-lock koppeling (vloeistof)

Deze geheel nieuwe ball-lockkoppeling legt de lat weer hoger! Dankzij het geïntegreerde Duotight-ontwerp sluit je de bier- en gasleiding rechtstreeks, gemakkelijk en secuur aan - zonder extra fittingen of klemmen. Een robuuste en supercompacte koppeling die je ongelooflijk gemakkelijk monteert en weer losmaakt, waardoor schoonmaken en ontsmetten een fluitje van een cent wordt!

Deze ball-lockkoppeling is uitermate bestand tegen veelgebruikte chemicaliën, zoals op fosfor gebaseerde ontsmettingsmiddelen en bijtende stoffen. Met dank aan de zeer chemisch bestendige materialen met roestvrijstalen veren en kogellagers – geen goedkope ABS-plastics te bespeuren dus.

De ongelooflijk kleine afmetingen maken het stapelen van kegs gemakkelijk. De nieuw ontworpen dop zorgt voor betrouwbare drukafdichting en is gewoon met de hand aan te draaien. Bovendien is de koppeling zonder gereedschap volledig te demonteren voor een schoonmaakbeurt.

Dankzij het robuuste en compacte ontwerp is dit de beste snelkoppeling tegen de beste prijs ooit voor thuisbrouwers.

Deze specifieke ball-lockkoppeling is ontworpen voor een bierleiding van 8 mm. Dankzij de geïntegreerde Duotight-fitting duw je de leiding gewoon rechtstreeks in de fitting.

BM-BL.058.873.1
16 Items