Kunt u iets niet vinden op onze site? Vaak hebben wij het wel op voorraad! Schroom niet om te bellen of te mailen. Wij proberen binnen 1 dag te verzenden!
De meest gebruikte ontzuurder ! Bevat extra zuiver calcium carbonaat. Dosis : 6,5 g / 10 l geeft een vermindering van 1 g / l. Slaat ook oxaalzuur neer bij rabarber :Dosis : 2 g / l rabarbersap.
Wanneer en hoe een ontzuurder gebruiken? Ontzuren doe je best zo vroeg mogelijk. Neerslagkalk is de meest gebruikte ontzuurder. Bij het ontzuren ontstaat er dikwijls veel schuimvorming. Gebruik daarom een voldoende ruim vat/recipiënt. Voeg de nodige hoeveelheid ontzuurder toe aan de most, roer enkele minuten en laat even rusten. Roer dan weer en laat weer rusten. Herhaal dit enkele malen tot er geen CO2 meer gevormd wordt (geen gasgeluid). Laat alles nu 12-24 uur bezinken. Hevel de most/wijn nu over zonder de witte laag onderaan.
BM-BL.003.103.9/100
3 Items
Datasheet
Gewicht/ Inhoud
0-100 gram
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van de opmerking. Laad de pagina opnieuw en probeer het opnieuw.