• los te koop

Nukatap FC with Flowcontrol RVS

€ 79,99 (incl. btw)
star star star star star
Aantal
Op voorraad

  •   Fysieke winkel!
  •   Deskundig advies
  •   Groot assortiment
  •   Vragen? 023-785 41 65

RVS kraan met unieke "shuttle" die turbulentie en dus schuimvorming vermindert. Dit model heeft ook een uniek debietregelsysteem om de schenksnelheid eenvoudig aan te passen. Deze kraan is ook de eerste op de markt die debietregeling kan combineren met een zelfsluitende veer (apart verkrijgbaar).

Deze kraan is vanaf de grond af ontworpen om te proberen het traditionele ontwerp van kranen te verbeteren en er zijn verschillende wijzigingen aangebracht. Misschien wel de grootste is de introductie van de unieke "shuttle" die de naam van de kranen inspireert. Door zijn unieke vorm wordt de tubulentie verminderd wanneer het bier langs de shuttle stroomt en als bonus fungeert de hele shuttle als zijn eigen pakking en zijn er geen openingen tussen de pakking en materialen waar bacteriën zich kunnen nestelen. De kraan is nog steeds naar voren afdichtend om het risico op infecties of het dichtdrogen van de mechanica verder te verminderen.

Andere verbeteringen zijn dat ze de thermische massa in de kraan hebben verminderd om hem sneller af te laten koelen tijdens het serveren, en het slimme ontwerp met een lichte helling van de kraan, wat betekent dat de zwaartekracht helpt om de kraan gesloten te houden. Als je een zwaardere kraanhendel hebt, kan dit extra effectief zijn omdat het gewicht verder helpt om de kraan gesloten te houden.

Er zijn ook verschillende slimme accessoires om de kraan aan te passen aan specifieke behoeften.

De kraan is gemaakt van roestvrij staal en de shuttle is bekleed met duurzaam TPV-rubber.

Schroefdraad: 1-1/8"-18 UNEF (Amerikaanse norm)

Nukatap video

BM-HG.802463
10 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in